Getty Images
Mediterraans genieten.
Aantal personen
2
Bereidingsduur
15 minuten
Ingrediënten
- 2 eetlepels rozijnen
- 750 gram spinazie
- 1 teentje knoflook
- 1 eetlepel olie
- 1 eetlepel pijnboompitten
Bereiding
- Was de rozijnen en laat ze in warm water wellen.
- Was de spinazie.
- Laat de spinazie met aanhangend water slinken. Druk er zoveel mogelijk vocht uit.
- Pel de knoflook en snijd het teentje in plakjes.
- Verwarm de olie en bak hierin de pijnboompitten en de knoflook zacht.
- Voeg de spinazie en de uitgelekte rozijnen toe.
Menusuggestie
Lekker met een ribkarbonade en aardappelpuree.
Hiervoor heb je nodig...
- 2 ribkarbonades
- 2 eetlepels vloeibare margarine
- 6 opscheplepels aardappelpuree
Voedingswaarden
Energie
150kcal
Eiwit
8 gram
Koolhydraten
4 gram
Vezels
3 gram
Vet
10 gram
Verzadigd vet
1 gram
Zout
0 milligram
Bron
- Voedingscentrum