Getty Images
Een gemakkelijk recept, Thais voor beginners!
Aantal personen
2
Bereidingsduur
0-15 minuten
Ingrediënten
- 400 gram snijbonen
- 1 kleine ui
- 1 teentje knoflook
- ½ theelepel gemalen koriander
- 1 theelepel sambal
- 1 eetlepel olie
- ½ dl kokosmelk
Bereiding
- Maak de groente schoon. Snijd de snijbonen in repen en de ui en knoflook in snippers.
- Fruit de ui en de knoflook met de koriander en de sambal in de hete olie glazig.
- Voeg de snijbonen toe met de kokosmelk en eventueel een paar lepels water. Laat de snijbonen in ca. 8 minuten gaar worden.
Menusuggestie
Lekker met kippendijvlees geroerbakt met oesterzwammen en mihoen.
Hiervoor heb je nodig...
- 200 gram kippendijvlees
- 1 kleine ui
- 100 gram oesterzwammen
- 1 eetlepel vloeibare margarine
- 6 opscheplepels miehoen
Voedingswaarden
Energie
145kcal
Eiwit
4 gram
Koolhydraten
6 gram
Vezels
8 gram
Vet
10 gram
Verzadigd vet
4 gram
Bron
- Voedingscentrum