Getty Images
Een snel en licht hoofdgerecht. Tovert u binnen een half uur op tafel. Eet smakelijk!
Aantal personen
2
Bereidingsduur
15-30 minuten
Ingrediënten
- 250 gram kleine champignons
- 8 kerstomaatjes
- 200 gram hamlap
- 1 eetlepel vloeibare margarine
- 2 dl bouillon (van tablet)
- 400 gram krielaardappeltjes
- Tijm
Bereiding
- Maak de champignons schoon en snijd ze in vieren.
- Was de tomaatjes en halveer ze.
- Snijd het vlees in blokjes en bestrooi ze met peper en een beetje zout.
- Bak het vlees in de margarine bruin.
- Voeg de bouillon toe met de champignons, de tomaatjes, de krieltjes en wat tijm.
- Stoof het geheel in 10-15 minuten gaar.
Menusuggestie
Lekker met sperzieboontjes.
Hiervoor heb je nodig...
- 300 gram sperziebonen
Extra informatie
Allergie info:
Voor het gebruik van margarine en bouillon
raadpleeg uw merkartikelenlijst of kijk op het etiket.
Voedingswaarden
Energie
410kcal
Eiwit
40 gram
Koolhydraten
35 gram
Vezels
5 gram
Vet
10 gram
Verzadigd vet
2 gram
Bron
- Voedingscentrum