Proef de Provence. Ook lekker met parten ei.
Ingrediënten
- 1 (rode) ui
- 1 rode en 1 gele paprika
- 2 meiraapjes
- 1 theelepel (balsamico)azijn
- 1 eetlepel (olijf)olie
- 1 theelepel gedroogde tijm of ½ eetlepel verse tijmblaadjes
- 1 teentje knoflook
- 200 gram tarly of ebly
- 4 takjes selderij
Bereiding
1. Warm de grill voor.
2. Maak de groente schoon.
3. Snijd de ui in plakken en de paprika’s in reepjes.
4. Snijd de raapjes in repen.
5. Doe de groente in een lage ovenvaste schaal en meng er de azijn, de olie, peper en de tijm door. Pers het teentje knoflook er boven uit.
6. Laat de groente ca. 15 cm onder de hete grill in 15-20 minuten gaar worden. Schep de groente af en toe om.
7. Kook de Tarly of Ebly gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
8. Was de selderij en knip de blaadjes klein.
9. Meng de selderij door de gare Tarly en geef de geroosterde groente er bij.
Menusuggestie
Lekker met parten ei.
Hiervoor heb je nodig...
4 eieren
Ingrediënten over?
Verse kruiden: Wikkel de rest van de kruiden in velletjes nat keukenpapier. Bewaar de kruiden onderin de koelkast. Ze zijn nog ongeveer 5 dagen houdbaar of vries de kruiden in.
Voedingswaarden
- Voedingscentrum