Getty Images
Dit gerecht smaakt extra lekker doordat de vis in folie gegaard wordt. Een simpele bereiding, met een heerlijk resultaat!
Aantal personen
2
Bereidingsduur
30+ minuten
Ingrediënten
- 1/2 courgette
- 1 eetlepel pesto
- citroensap
- 2 stukken tilapiafilet
- Materialen: aluminiumfolie
Bereiding
- Warm de oven voor op 175° C.
- Maak de courgette schoon en snijd hem in dunne plakken.
- Bestrooi de courgette met peper en verdeel de groente over 2 stukken aluminiumfolie.
- Verdun de pesto met wat citroensap.
- Bestrijk de stukken vis met de pesto.
- Schik de vis op de courgette en vouw het folie dicht.
- Laat de vis in ca. 20 minuten in de hete oven gaar worden.
Menusuggestie
Lekker met peultjes met worteltjes en couscous met verse kruiden.
Hiervoor heb je nodig...
- 400 gram broccoli
- 6 opscheplepels couscous
- 3 takjes peterselie
- basilicum
- 1 eetlepel olie
Voedingswaarden
Energie
165kcal
Eiwit
25 gram
Koolhydraten
4 gram
Vezels
1 gram
Vet
5 gram
Verzadigd vet
1 gram
Bron
- Voedingscentrum