Getty Images
Deze tomatensoep met ravioli vult goed en smaakt heerlijk. De soep is geschikt voor 2 personen en staat al binnen 15 minuten op tafel! Eet smakelijk.
Aantal personen
2
Bereidingsduur
15 minuten
Ingrediënten
- 1 ui
- 1 teentje knoflook
- 2 gegrilde paprika's (pot)
- 1 eetlepel olie
- 1 blik gepelde tomaten
- 3 dl bouillon (van tablet)
- 1 dunne prei
- 150 gram ravioli (koelvak of klein blik)
- Basilicum
Bereiding
- Maak de ui en de knoflook schoon en snijd beide klein.
- Laat de paprika’s uitlekken en snijd ze in stukken.
- Verwarm de olie en fruit hierin de ui en de knoflook.
- Voeg de paprika’s, de gepelde tomaten met vocht en de bouillon toe en breng dit aan de kook.
- Kook de soep 5 minuten.
- Maak de prei schoon en snijd hem in smalle ringen.
- Pureer de soep in de keukenmachine of met een staafmixer.
- Roer de prei en de ravioli door de soep en kook de ravioli hierin volgens de gebruiksaanwijzing gaar.
- Maak de soep op smaak met peper en basilicum.
Tip: Lekker met volkorenbrood.
Hiervoor heb je nodig...
4 sneden volkorenbrood
Voedingswaarden
Energie
240kcal
Eiwit
9 gram
Koolhydraten
25 gram
Vezels
5 gram
Vet
10 gram
Verzadigd vet
3 gram
Bron
- Voedingscentrum