Getty Images
Italië volgens moeders recept. Geniet van dit Italiaanse gerecht voor twee personen. Buon appetito!
Aantal personen
2
Bereidingsduur
15-30 minuten
Ingrediënten
- 750 gram spinazie
- 1 kleine ui
- 1 teentje knoflook
- 1 eetlepel olie
- 250 gram koelverse tortellini met ham
- 100 gram gekookte ham
- 100 gram mozzarella of feta light
Bereiding
- Was de spinazie en laat de groente goed uitlekken.
- Maak de ui en de knoflook schoon en snijd dit klein.
- Fruit de ui en de knoflook zacht in de hete olie.
- Voeg de spinazie er in gedeelten bij en roerbak de groente in een paar minuten gaar.
- Kook de tortellini gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
- Snijd de ham in reepjes en de mozzarella in blokjes.
- Meng de ham en de mozzarella door de groente en warm dit even goed door.
- Geef dit bij de tortellini.
Voedingswaarden
Energie
430kcal
Eiwit
30 gram
Koolhydraten
35 gram
Vezels
4 gram
Vet
20 gram
Verzadigd vet
6 gram
Bron
- Voedingscentrum