Getty Images
Een heerlijke vegetarische wokschotel voor het begin van de week. Laat het u smaken!
Aantal personen
2
Bereidingsduur
15
Ingrediënten
- 1 rode paprika
- 200 gram spitskool
- 1 klein blikje doperwtjes
- 1 eetlepel olie
- 200 gram gekruide tofu
- Roerbakreepjes
- 1/2 eetlepel kerrie
- 1 dl groentebouillon
- Sojasaus
- 2 eetlepels pinda's
Bereiding
- Maak de groente schoon.
- Snijd de paprika in blokjes en de kool in repen.
- Laat de doperwtjes uitlekken.
- Verwarm de olie in een wok of braadpan en roerbak hierin de tofureepjes enkele minuten.
- Voeg de spitskool, de paprika, de doperwten en de kerrie toe en roerbak dit kort mee.
- Giet er de bouillon bij en laat de groente gaar stoven.
- Maak het gerecht op smaak met wat sojasaus.
- Hak de pinda’s grof en strooi ze er over.
Menusuggestie
Lekker met zilvervliesrijst.
Hiervoor heb je nodig...
- 6 opscheplepels zilvervliesrijst
Voedingswaarden
Energie
385kcal
Eiwit
20 gram
Koolhydraten
20 gram
Vezels
8 gram
Vet
25 gram
Verzadigd vet
3 gram
Bron
- Voedingscentrum