Vegetarische wokschotel

recept
Getty Images

Een heerlijke vegetarische wokschotel voor het begin van de week. Laat het u smaken!

Aantal personen 
2
Bereidingsduur 
15

Ingrediënten

  • 1 rode paprika
  • 200 gram spitskool
  • 1 klein blikje doperwtjes
  • 1 eetlepel olie
  • 200 gram gekruide tofu
  • Roerbakreepjes
  • 1/2 eetlepel kerrie
  • 1 dl groentebouillon
  • Sojasaus
  • 2 eetlepels pinda's

Bereiding

  1. Maak de groente schoon.
  2. Snijd de paprika in blokjes en de kool in repen.
  3. Laat de doperwtjes uitlekken.
  4. Verwarm de olie in een wok of braadpan en roerbak hierin de tofureepjes enkele minuten.
  5. Voeg de spitskool, de paprika, de doperwten en de kerrie toe en roerbak dit kort mee.
  6. Giet er de bouillon bij en laat de groente gaar stoven.
  7. Maak het gerecht op smaak met wat sojasaus.
  8. Hak de pinda’s grof en strooi ze er over.

Menusuggestie

Lekker met zilvervliesrijst.

Hiervoor heb je nodig...

  • 6 opscheplepels zilvervliesrijst

 

Voedingswaarden

Energie 
385kcal
Eiwit 
20 gram
Koolhydraten 
20 gram
Vezels 
8 gram
Vet 
25 gram
Verzadigd vet 
3 gram
Auteur 
Bron 
  • Voedingscentrum