Getty Images
Lekker met snijboontjes en aardappelpuree.
Aantal personen
2
Bereidingsduur
15-30 minuten
Ingrediënten
- 1 theelepel karwijzaad
- 1 theelepel mosterd
- 2 eetlepels hangop of halfvolle yoghurt
- 1 volkoren beschuit
- 2 stukken visfilet (bijv. pangasius)
Bereiding
- Warm de grill voor op 175 °C.
- Rooster het karwijzaad in een droge koekenpan goudbruin en neem de pan van het vuur.
- Roer er de mosterd, de hangop, de fijngemaakte beschuit en wat peper door.
- Bestrooi de vis met peper en leg de vis in een ovenvaste schaal.
- Laat de vis onder de hete grill in ca. 10 minuten bruin en gaar worden. Bestrijk de vis met het kruidenmengsel en laat dit onder de grill in enkele minuten goudbruin kleuren.
Menusuggestie
Lekker met snijboontjes en aardappelpuree.
Hiervoor heb je nodig...
- 400 gram snijbonen
- 6 opscheplepels aardappelpuree
Ingrediënten over?
Mosterd: gebruik een schone lepel om mosterd uit het potje te scheppen. Dit voorkomt besmetting met bacteriën en schimmels. Bewaar het altijd in de koelkast. De mosterd is ongeveer een half jaar houdbaar
Voedingswaarden
Energie
145kcal
Eiwit
25 gram
Koolhydraten
6 gram
Vezels
1 gram
Vet
2 gram
Verzadigd vet
0 gram
Zout
0 milligram
Bron
- Voedingscentrum