Getty Images
Een lekker soepje voor twee personen. Na een kwartiertje kunt u dit gerecht met een stukje stokbrood serveren. Eet smakelijk!
Aantal personen
2
Bereidingsduur
15 minuten
Ingrediënten
- 1 kleine ui
- 1 teentje knoflook
- 1 groene paprika
- 1 eetlepel olie
- ½ blik tomatenblokjes
- 2½ dl visbouillon
- 1 klein blikje doperwtjes
- 200 gram kabeljauwfilet of andere vis
- 50 gram garnalen
- Peterselie
Bereiding
- Maak de groente schoon.
- Snijd de ui en de knoflook in snippers en de paprika in blokjes.
- Fruit de ui en de knoflook in de olie zacht.
- Bak de paprika kort mee.
- Voeg de tomatenblokjes en de visbouillon toe en breng dit aan de kook.
- Laat de doperwtjes uitlekken.
- Snijd de vis in stukjes en meng ze door de soep.
- Roer de garnalen en de doperwtjes er door. Laat de vis in een paar minuten gaar worden.
- Was de peterselie en knip de takjes klein.
- Roer de peterselie door de soep.
Menusuggestie: Lekker met bruin stokbrood.
Hiervoor heb je nodig...
- 8 sneetjes bruin stokbrood
Extra informatie
Allergie info:
Voor het gebruik van bouillon raadpleeg uw merkartikelenlijst of kijk op het etiket.
Voedingswaarden
Energie
255kcal
Eiwit
30 gram
Koolhydraten
10 gram
Vezels
4 gram
Vet
8 gram
Verzadigd vet
2 gram
Bron
- Voedingscentrum