Getty Images
Een heerlijke schnitzel met ham en koriander. Even bakken in de pan en u kunt genieten van een simpel, maar smakelijk gerecht!
Aantal personen
2
Bereidingsduur
15-30 minuten
Ingrediënten
- 2 varkensschnitzels
- 2 plakjes rauwe ham
- 6 takjes koriander
- 1 eetlepel vloeibare margarine
- 1 dl droge witte wijn
Bereiding
- Bestrooi de schnitzels aan een kant met peper en een beetje zout en aan de andere kant alleen met peper.
- Leg op deze kant een plakje rauwe ham.
- Was de koriander en knip het kruid over het vlees.
- Rol de schnitzels op en steek ze vast met een cocktailprikker.
- Verwarm de margarine en bak hierin de rolletjes aan alle kanten bruin. Laat de rolletjes in 20 minuten gaar worden.
- Neem ze uit de pan en giet de wijn in de pan.
- Roer het aanbaksel los van de panbodem en laat de jus even koken.
Tip: Lekker met spinazie en aardappelen.
Hiervoor heb je nodig...
- 750 gram spinazie
- 6 kleine aardappelen
Voedingswaarden
Energie
230kcal
Eiwit
30 gram
Koolhydraten
1 gram
Vezels
1 gram
Vet
8 gram
Verzadigd vet
2 gram
Bron
- Voedingscentrum