Getty Images
Een gezonde mix van grof geraspte wortel en appel met rozijnen. Binnen een half uurtje gereed en klaar om geserveerd te worden. Geniet ervan!
Aantal personen
2
Bereidingsduur
30+ minuten
Ingrediënten
- 3 eetlepels rozijnen
- 1 dl appelsap
- 1 eetlepel citroensap
- 1 theelepel mosterd
- 400 gram wortelen
- 1 kleine appel
Bereiding
- Was de rozijnen en week ze ½ uur in het appelsap met citroensap.
- Giet de rozijnen in een zeef en vang het vocht op.
- Maak van het vocht met de mosterd een dressing.
- Schrap de wortelen en rasp ze grof.
- Schil de appel en rasp hem grof.
- Meng alles door elkaar.
Menusuggestie:
Lekker met gebakken wijting en aardappelpuree.
Hiervoor heb je nodig...
- 2 stukken gebakken wijting
- 6 opscheplepels aardappelpuree
Voedingswaarden
Energie
180kcal
Eiwit
2 gram
Koolhydraten
35 gram
Vezels
7 gram
Vet
1 gram
Verzadigd vet
1 gram
Bron
- Voedingscentrum