Getty Images
Een heerlijke combinatie van groente en vis. En nog makkelijk te bereiden ook! Geniet ervan.
Aantal personen
2
Bereidingsduur
15 minuten
Ingrediënten
- 1 prei
- 2 gepelde tomaten (blik)
- 1 eetlepel vloeibare margarine
- 200 gram koolvisfilet
- 1 dl groentebouillon
- 100 gram gekookte mosselen
- 2 theelepels dille (vers of diepvries)
Bereiding
- Maak de prei schoon en snijd hem in smalle ringen.
- Snijd de tomaten in stukjes.
- Smoor de prei enkele minuten zacht in de margarine.
- Voeg de stukjes tomaat toe.
- Snijd de visfilet in stukken en bestrooi ze met peper.
- Leg de vis op de prei en giet er de bouillon bij.
- Stoof de vis een paar minuten.
- Voeg de mosselen toe en laat het geheel goed heet worden.
- Strooi er de dille over.
Menusuggestie
Lekker met zeekraal, lamsoor of sperziebonen en aardappelen.
Hiervoor heb je nodig...
- 400 gram sperziebonen
- 6 kleine aardappelen
Extra informatie
Allergie info:
Voor het gebruik van bouillon en margarine raadpleeg uw merkartikelenlijst of kijk op het etiket.
Voedingswaarden
Energie
235kcal
Eiwit
30 gram
Koolhydraten
8 gram
Vezels
2 gram
Vet
8 gram
Verzadigd vet
1 gram
Bron
- Voedingscentrum