Getty Images
Koekje van eigen deeg
Aantal personen
2
Bereidingsduur
15-30 minuten
Ingrediënten
- 200 gram kalkoenfilet
- 1½ eetlepel vloeibare margarine
- 1 dl bouillon
- 2 geroosterde paprika's (pot)
- 2 ansjovisfilets
- Mespunt tijm
- 1 eetlepel kappertjes
Bereiding
1. Bestrooi de kalkoen met wat peper.
2. Bak het vlees in de hete margarine bruin.
3. Voeg de bouillon toe en stoof het vlees in 25 minuten gaar.
4. Pureer de paprika’s met de ansjovisfilets in de keukenmachine of met een staafmixer fijn.
5. Roer dit door het stoofvocht.
6. Maak de saus op smaak met wat tijm en de kappertjes.
7. Warm het geheel goed door.
Menusuggestie
Lekker met broccoli en aardappelen.
Hiervoor heb je nodig...
- 500 gram broccoli
- 6 kleine aardappelen
Extra informatie
Allergie info:
Voor het gebruik van margarine en bouillon raadpleeg uw merkartikelenlijst of kijk op het etiket.
Voedingswaarden
Energie
230kcal
Eiwit
20 gram
Koolhydraten
7 gram
Vezels
2 gram
Vet
15 gram
Verzadigd vet
2 gram
Bron
- Voedingscentrum