Getty Images
Een hoofdgerecht voor 2 personen met een bereidingstijd van 0-15 minuten.
Ingrediënten
- 50 gram garnalen
- ½ eiwit
- ½ eetlepel paneermeel
- 1 theelepel olie
- 2 stukjes pangasiusfilet
- Viskruiden
Bereiding
- Warm de oven voor op 200° C.
- Pureer de garnalen met het eiwit, het paneermeel, peper, een beetje zout en de olie in de keukenmachine tot een massa.
- Bestrooi de vis met wat viskruiden en leg de filets naast elkaar in een platte ovenvaste schaal.
- Dek de vis af met de garnalenpuree.
- Laat de vis in de voorverwarmde oven in 10-12 minuten gaar worden.
Voedingswaarden per persoon
Recept | Menu | |
---|---|---|
Energie | 150 kcal | 320 kcal |
Eiwit | 25 gram | 30 gram |
Koolhydraten | 2 gram | 25 gram |
Vet | 5 gram | 8 gram |
Verzadigd vet | 1 gram | 2 gram |
Vezels | 0 gram | 10 gram |
Bron
- Voedingscentrum