Getty Images
Maak snel en gemakkelijk een heerlijk Duits biefstuk. Lekker met ui, witlof en aardappelen. Eet smakelijk!
Aantal personen
2
Bereidingsduur
15 minuten
Ingrediënten
- 1 grote ui
- 1 eidooier
- 200 gram gehakte biefstuk of tartaar
- 1½ eetlepel vloeibare margarine
Bereiding
- Maak de ui schoon.
- Snijd een klein stukje ui heel fijn en de rest in normale snippers.
- Maak het vlees aan met de fijngesneden ui, de eidooier, peper en weinig zout.
- Vorm er 2 schijven van en bak ze in de hete margarine in ca. 6 minuten bruin.
- Neem het vlees uit de pan en houd het warm.
- Bak de rest van de ui in de achtergebleven margarine goudbruin.
- Maak de ui op smaak met peper en een beetje zout en schep het over het vlees.
Menusuggestie: Lekker met witlof en aardappelen.
Hiervoor heb je nodig...
- 600 gram witlof
- 6 kleine aardappelen
Extra informatie
Allergie info:
Voor het gebruik van margarine raadpleeg uw merkartikelenlijst of kijk op het etiket.
Voedingswaarden
Energie
245kcal
Eiwit
30 gram
Koolhydraten
3 gram
Vezels
1 gram
Vet
10 gram
Verzadigd vet
2 gram
Bron
- Voedingscentrum