Getty Images
Een tropisch desert, genieten maar!
Aantal personen
2
Bereidingsduur
0-15 minuten
Ingrediënten
- ½ ananas
- 8 gram muntblaadjes
- ½ dl dikke halfvolle yoghurt
Bereiding
- Snijd de halve ananas in tweeën.
- Snijd het vruchtvlees uit de schil en verwijder de harde kern.
- Snijd het vruchtvlees in stukjes en verdeel ze eventueel weer over de stukken schil.
- Leg dit op 2 bordjes.
- Knip de munt in reepjes en meng het door de yoghurt.
- Schep de yoghurt op de ananas.
Menusuggestie
Lekker met als hoofdgerecht tilapia met amandelchermoula en tomatensaus, snijboontjes en couscous.
Voedingswaarden
Energie
85kcal
Eiwit
2 gram
Koolhydraten
15 gram
Vezels
2 gram
Vet
1 gram
Verzadigd vet
0 gram
Bron
- Voedingscentrum