Getty Images
Aantal personen
2
Bereidingsduur
0 - 15 min
Ingrediënten
- 100 gram oesterzwammen
- 1 bosuitje
- ¾ eetlepel vloeibare margarine
- 3 dl groente- of runderbouillon
- 25 gram taugé
Bereiding
1. Maak de oesterzwammen schoon en snijd ze in smalle repen.
2. Snijd het bosuitje in smalle ringen.
3. Verwarm de margarine en bak hierin de oesterzwammen en de uienringetjes 1 minuut.
4. Strooi er peper en wat tijm over.
5. Breng de bouillon aan de kook en giet de kokende bouillon bij de oesterzwammen.
6. Roer de taugé er door en verdeel de bouillon over 2 borden.
Voedingswaarden
Energie
70kcal
Eiwit
3 gram
Koolhydraten
3 gram
Vezels
2 gram
Vet
5 gram
Verzadigd vet
1 gram
Bron
- Voedingscentrum