Getty Images
Stroop om de mond
Aantal personen
2
Bereidingsduur
30
Ingrediënten
- 500 gram koolraap
- 1 eetlepel olie
- 2 eetlepels esdoornsiroop
- 1/2 eetlepel mosterd
Bereiding
- Snijd de koolraap in plakken en schil ze. Snijd de koolraap in reepjes. Kook de koolraap in weinig water in ca. 10-15 minuten gaar.
- Laat de groente uitlekken.
- Verwarm de olie in een grote koekenpan of braadpan en voeg de koolraap toe.
- Meng er de esdoornsiroop en de mosterd door en roerbak de groente tot alles goed is gemengd en de esdoornsiroop gaat kleuren
Menusuggestie
Lekker met een hamlapje en aardappelen.
Hiervoor heb je nodig
- 200 gram hamlap
- 1 eetlepel vloeibare
- 6 kleine aardappelen
Voedingswaarden
Energie
125kcal
Eiwit
2 gram
Koolhydraten
15 gram
Vezels
1 gram
Vet
5 gram
Verzadigd vet
1 gram
Bron
- Voedingscentrum