Getty Images
Vandaag staat op het menu: geroerbakte bief met mosterdjus. Ook lekker met witlof en aardappelen. Eet smakelijk!
Aantal personen
2
Bereidingsduur
0 - 15 minuten
Ingrediënten
- 200 gram bieflap
- 2 eetlepels olie
- 2-3 theelepels grove mosterd
- 1 dl bouillon
Bereiding
- Snijd het vlees in smalle reepjes en bestrooi het met peper.
- Verwarm de olie in een wok en roerbak hierin het vlees op hoog vuur bruin.
- Schep het vlees uit de pan en houd het warm.
- Doe de mosterd en de bouillon in de pan en roer het aanbaksel los.
- Warm de jus snel door.
Menusuggestie
Lekker met witlof en aardappelen.
Hiervoor heb je nodig...
- 750 gram witlof
- 6 kleine aardappelen
Extra informatie
Allergie info:
Voor het gebruik van bouillon raadpleeg uw merkartikelenlijst of kijk op het etiket.
Voedingswaarden
Energie
265kcal
Eiwit
30 gram
Koolhydraten
1 gram
Vezels
0 gram
Vet
15 gram
Verzadigd vet
3 gram
Zout
1000 milligram
Bron
- Voedingscentrum