Geroerbakte bief met pesto

Getty Images

Geroerbakte bief met pesto. Ook lekker met snijbonensalade en tagliatelle.

Aantal personen 
2
Bereidingsduur 
0 - 15 minuten

Ingrediënten

  • 150 gram biefstuk
  • 1 sjalot
  • 1 eetlepel vloeibare margarine
  • 1 eetlepel pesto (basilicumsaus, potje)

Bereiding

  1. Leg de biefstuk ca. ½ uur in de diepvries zodat het vlees gemakkelijk in dunne plakjes kan worden gesneden.
  2. Maak de sjalot schoon en snijd hem klein.
  3. Bestrooi de plakjes biefstuk met peper.
  4. Verhit de margarine en roerbak het vlees in enkele minuten bruin.
  5. Neem het vlees uit de pan en houd het warm.
  6. Bak snel de sjalot in de achtergebleven margarine. Voeg de pesto met 1 dl water toe en warm dit even goed door.
  7. Geef de saus bij de biefstuk.

Menusuggestie

Lekker met snijbonensalade en tagliatelle.

Hiervoor heb je nodig...

  • Snijbonensalade
  • 6 opscheplepels tagliatelle
  • 2 eetlepels pesto

Voedingswaarden

Energie 
195kcal
Eiwit 
25 gram
Koolhydraten 
1 gram
Vezels 
0 gram
Vet 
10 gram
Verzadigd vet 
2 gram
Auteur 
Bron 
  • Voedingscentrum