Getty Images
Geroerbakte bief met pesto. Ook lekker met snijbonensalade en tagliatelle.
Aantal personen
2
Bereidingsduur
0 - 15 minuten
Ingrediënten
- 150 gram biefstuk
- 1 sjalot
- 1 eetlepel vloeibare margarine
- 1 eetlepel pesto (basilicumsaus, potje)
Bereiding
- Leg de biefstuk ca. ½ uur in de diepvries zodat het vlees gemakkelijk in dunne plakjes kan worden gesneden.
- Maak de sjalot schoon en snijd hem klein.
- Bestrooi de plakjes biefstuk met peper.
- Verhit de margarine en roerbak het vlees in enkele minuten bruin.
- Neem het vlees uit de pan en houd het warm.
- Bak snel de sjalot in de achtergebleven margarine. Voeg de pesto met 1 dl water toe en warm dit even goed door.
- Geef de saus bij de biefstuk.
Menusuggestie
Lekker met snijbonensalade en tagliatelle.
Hiervoor heb je nodig...
- Snijbonensalade
- 6 opscheplepels tagliatelle
- 2 eetlepels pesto
Voedingswaarden
Energie
195kcal
Eiwit
25 gram
Koolhydraten
1 gram
Vezels
0 gram
Vet
10 gram
Verzadigd vet
2 gram
Bron
- Voedingscentrum