Getty Images
De yoghurt maakt dit gerecht heerlijk romig, eet smakelijk!
Aantal personen
2
Bereidingsduur
30+ minuten
Ingrediënten
- 1 eetlepel tandooripasta (potje)
- 2 eetlepels yoghurt
- 200 gram tofu
- 1 ui
- 1 courgette
- 1 paprika
- 100 gram taugé
- 1 eetlepel olie
- 4 takjes koriander
Bereiding
- Meng de tandooripasta met de yoghurt.
- Snijd de tofu in blokjes en schep het mengsel er door. Laat dit in de koelkast 1 uur afgedekt marineren.
- Maak de ui, de courgette en de paprika schoon.
- Snijd de ui in snippers en de courgette en de paprika in blokjes.
- Was de taugé.
- Verwarm de olie en roerbak hierin de blokjes tofu.
- Voeg de ui, de courgette en de paprika toe en roerbak het geheel in enkele minuten gaar.
- Voeg de laatste minuut de taugé toe.
- Maak het gerecht op smaak met peper en de kleingesneden koriander.
- Voeg eventueel wat groentebouillon of water toe.
Menusuggestie
Lekker met volkorenmacaroni.
Hiervoor heb je nodig...
- 6 opscheplepels volkoren macaroni
Ingrediënten over?
Tofu:
Bewaar een stuk tofu afgedekt maximaal 2 dagen in de koelkast. Vries eventueel tofu in. Het is dan nog 3 maanden houdbaar.
Voedingswaarden
Energie
240kcal
Eiwit
15 gram
Koolhydraten
10 gram
Vezels
3 gram
Vet
15 gram
Verzadigd vet
2 gram
Zout
0 milligram
Bron
- Voedingscentrum