Gevulde peer

Getty Images

Peer gevuld met gember en roomkaas

Aantal personen 
2
Bereidingsduur 
0-15 minuten

Ingrediënten

  • 2 bolletjes gember
  • 1 eetlepel gembersiroop
  • 75 gram light roomkaas
  • 2 theelepels witte basterdsuiker
  • 1 rijpe peer

Bereiding

  1.     Hak de gember heel fijn.
  2.     Meng de gember met de gembersiroop door de kaas en maak het op smaak met wat basterdsuiker.
  3.     Schil de peer, halveer hem en verwijder het klokhuis.
  4.     Vul de holtes met het mengsel en plaats de helften op bordjes.

Menusuggestie

Lekker met als hoofdgerecht ham-champignonragout, doperwtjes en zilvervliesrijst.
 

Voedingswaarden

Energie 
125kcal
Eiwit 
5 gram
Koolhydraten 
20 gram
Vezels 
1 gram
Vet 
3 gram
Verzadigd vet 
2 gram
Zout 
560 milligram
Auteur 
Bron 
  • Voedingscentrum