Getty Images
Peer gevuld met gember en roomkaas
Aantal personen
2
Bereidingsduur
0-15 minuten
Ingrediënten
- 2 bolletjes gember
- 1 eetlepel gembersiroop
- 75 gram light roomkaas
- 2 theelepels witte basterdsuiker
- 1 rijpe peer
Bereiding
- Hak de gember heel fijn.
- Meng de gember met de gembersiroop door de kaas en maak het op smaak met wat basterdsuiker.
- Schil de peer, halveer hem en verwijder het klokhuis.
- Vul de holtes met het mengsel en plaats de helften op bordjes.
Menusuggestie
Lekker met als hoofdgerecht ham-champignonragout, doperwtjes en zilvervliesrijst.
Voedingswaarden
Energie
125kcal
Eiwit
5 gram
Koolhydraten
20 gram
Vezels
1 gram
Vet
3 gram
Verzadigd vet
2 gram
Zout
560 milligram
Bron
- Voedingscentrum