Getty Images
Een fijn gerecht voor een lekkere, luie dag. Binnen een kwartiertje staat dit gerecht op tafel. Geniet ervan!
Aantal personen
2
Bereidingsduur
15 minuten
Ingrediënten
- ½ komkommer
- Bosje radijs
- ½ bak amerikaanse koolsalade (± 200 gram)
- 200 gram ongepaneerde varkensschnitzel
- ± 1 eetlepel gyroskruiden
- 4 pitabroodjes
- 1 eetlepel olie
Bereiding
- Was de komkommer en snijd hem in kleine blokjes.
- Maak de radijs schoon en snijd ze in plakjes.
- Meng de komkommer en de radijs door de koolsalade.
- Snijd het vlees in reepjes en meng er de gyroskruiden door.
- Rooster de pitabroodjes in de broodrooster bruin en snijd ze open.
- Bak het vlees met de gyroskruiden in de hete olie in 5 minuten gaar en bruin.
- Verdeel het over 2 borden en geef de rauwkostsalade en de pitabroodjes er bij.
Voedingswaarden
Energie
640kcal
Eiwit
40 gram
Koolhydraten
55 gram
Vezels
7 gram
Vet
25 gram
Verzadigd vet
5 gram
Bron
- Voedingscentrum