Getty Images
Vandaag staat op het menu: karbonade met tutti frutti. Ook lekker met andijvie op z'n Italiaans en aardappelen. Eet smakelijk!
Aantal personen
2
Bereidingsduur
15 - 30 minuten
Ingrediënten
- 100 gram tutti frutti
- Stuk citroenschil
- 2 ribkarbonades
- 1 eetlepel vloeibare margarine
- Gemberpoeder
- Kaneel
Bereiding
- Laat de gewassen tutti frutti wellen in 2 dl heet water met een stukje citroenschil.
- Bestrooi de ribkarbonades met peper.
- Bak de karbonades in de margarine bruin.
- Voeg de tutti frutti met het vocht toe en stoof het vlees in 15 minuten gaar.
- Maak de tutti frutti op smaak met wat gemberpoeder en kaneel.
Menusuggestie
Lekker met andijvie op z'n Italiaans en aardappelen.
Hiervoor heb je nodig...
- Andijvie op z'n Italiaans
- 6 kleine aardappelen
Extra informatie
Allergie info:
Voor het gebruik van margarine raadpleeg uw merkartikelenlijst of kijk op het etiket.
Voedingswaarden
Energie
305kcal
Eiwit
20 gram
Koolhydraten
30 gram
Vezels
6 gram
Vet
9 gram
Verzadigd vet
2 gram
Zout
0 milligram
Bron
- Voedingscentrum