Getty Images
Heerlijke bouillon als tussendoortje of lunch. Lekker met als hoofdgerecht kipreepjes, geroosterde worteltjes en citroenrisotto.
Aantal personen
2
Bereidingsduur
0-15 minuten
Ingrediënten
- 15 gram mihoen
- 4 dl kippenbouillon
- Stukje citroen (alleen de schil)
- ½ doosje sterkers
Bereiding
- Kook de mihoen in de kippenbouillon gaar volgens de gebruiksaanwijzing.
- Was het stuk citroen en rasp wat van de schil af.
- Verdeel de bouillon met de mihoen over twee borden.
- Strooi er wat citroenschil over en garneer met plukjes sterkers.
Menusuggestie
Lekker met als hoofdgerecht kipreepjes, geroosterde worteltjes en citroenrisotto.
Extra informatie
Allergie info:
Voor het gebruik van bouillon raadpleeg uw merkartikelenlijst of kijk op het etiket.
Ingrediënten over?
Sterkers kan maximaal 7 dagen in de koelkast worden bewaard. Lekker op brood met komkommer of radijs.
Voedingswaarden
Energie
40kcal
Eiwit
1 gram
Koolhydraten
7 gram
Vezels
0 gram
Vet
1 gram
Verzadigd vet
0 gram
Zout
2000 milligram
Bron
- Voedingscentrum