Kippenbouillon met sterkers

Getty Images

Heerlijke bouillon als tussendoortje of lunch. Lekker met als hoofdgerecht kipreepjes, geroosterde worteltjes en citroenrisotto.

Aantal personen 
2
Bereidingsduur 
0-15 minuten

Ingrediënten

  • 15 gram mihoen
  • 4 dl kippenbouillon
  • Stukje citroen (alleen de schil)
  • ½ doosje sterkers

Bereiding

  1.     Kook de mihoen in de kippenbouillon gaar volgens de gebruiksaanwijzing.
  2.     Was het stuk citroen en rasp wat van de schil af.
  3.     Verdeel de bouillon met de mihoen over twee borden.
  4.     Strooi er wat citroenschil over en garneer met plukjes sterkers.

Menusuggestie

Lekker met als hoofdgerecht kipreepjes, geroosterde worteltjes en citroenrisotto.

Extra informatie

Allergie info:
Voor het gebruik van bouillon raadpleeg uw merkartikelenlijst of kijk op het etiket.

Ingrediënten over?

Sterkers kan maximaal 7 dagen in de koelkast worden bewaard. Lekker op brood met komkommer of radijs.

Voedingswaarden

Energie 
40kcal
Eiwit 
1 gram
Koolhydraten 
7 gram
Vezels 
0 gram
Vet 
1 gram
Verzadigd vet 
0 gram
Zout 
2000 milligram
Auteur 
Bron 
  • Voedingscentrum