Getty Images
Pure verwennerij! Lekker met couscous.
Aantal personen
2
Bereidingsduur
15-30 minuten
Ingrediënten
- 2 kleine makrelen
- 2 theelepels currypasta
- 1 theelepel citroensap
- 2 eetlepels kokosmelk (blik)
- 1 eetlepel olie
Bereiding
- Dep de makrelen droog.
- Roer de currypasta met het citroensap en de kokosmelk los.
- Bestrijk de binnenkant van de makrelen met de pasta.
- Verwarm de olie in een koekenpan met een anti aanbak bodem.
- Bak hierin de makrelen aan beide zijden in ca. 15 minuten gaar en bruin.
Menusuggestie
Lekker met mie met geroerbakte prei en champignons.
Hiervoor heb je nodig...
- 150 gram couscous
- 300 gram prei
- 250 gram champignons
- 1 eetlepel olie
Ingrediënten over?
Kokosmelk:
Bewaar een rest kokosmelk in een goed afsluitbaar koelkastdoosje en bewaar het maximaal 4 dagen in de koelkast. In de diepvries is kokosmelk nog 3 maanden houdbaar.
Voedingswaarden
Energie
430kcal
Eiwit
20 gram
Koolhydraten
1 gram
Vezels
0 gram
Vet
40 gram
Verzadigd vet
10 gram
Zout
0 milligram
Bron
- Voedingscentrum