Getty Images
Een heerlijk visgerecht voor 2 personen in combinatie met broccoli en gegrilde paprika's. Eet smakelijk!
Aantal personen
2
Bereidingsduur
30+ minuten
Ingrediënten
- 300 gram broccoli
- 1 pot gegrilde paprika's (370 gram)
- 1 bekertje crème fraîche light (125 ml)
- 1 theelepel bouillonpoeder
- 200 gram tilapia- of pangasiusfilet
Bereiding
- Warm de oven voor op 200° C.
- Maak de broccoli schoon. Verdeel de groente in roosjes, schil de stelen en snijd ze in stukjes.
- Kook de broccoli in weinig water 3 minuten.
- Snijd de helft van de paprika’s in stukken en leg ze in een ovenvaste schaal.
- Pureer de rest van de paprika’s in de keukenmachine of met een staafmixer en voeg de crème fraiche, het bouillonpoeder en wat peper toe.
- Snijd de vis in stukken en leg ze met de broccoli in de schaal.
- Schenk de saus er over.
- Laat het gerecht in de hete oven in 25 minuten gaar worden.
Menusuggestie
Lekker met volkoren penne of macaroni.
Hiervoor heb je nodig...
6 opscheplepels volkoren macaroni.
Voedingswaarden
Energie
300kcal
Eiwit
30 gram
Koolhydraten
15 gram
Vezels
7 gram
Vet
10 gram
Verzadigd vet
6 gram
Zout
480 milligram
Bron
- Voedingscentrum