Getty Images
Snel en gemakkelijk op tafel!
Aantal personen
2
Bereidingsduur
15
Ingrediënten
- 2 sinaasappels
- 2 theelepels witte basterdsuiker
- 1/2 dl witte wijn
- mespunt kaneel
- 1 eetlepel ongezouten pistachnootjes
Bereiding
- Schil de sinaasappels dik en snijd ze in plakken.
- Los de basterdsuiker op in de wijn en voeg wat kaneel toe.
- Verdeel de plakken sinaasappel over 2 bordjes en druppel de wijn er over.
- Hak de pistachenootjes grof en strooi ze over de sinaasappels.
Menusuggestie
Lekker met als hoofdgerecht visspiesen, gestoofde tomaten en risotto.
Voedingswaarden
Energie
145kcal
Eiwit
3 gram
Koolhydraten
15 gram
Vezels
3 gram
Vet
6 gram
Verzadigd vet
1 gram
Zout
230 milligram
Bron
- Voedingscentrum