Genieten met een hoofdletter G met deze overheerlijke tagliatelle met groente en noten. Dit vegetarische hoofdgerecht is geschikt voor 2 personen en kent een bereidingstijd van 15-30 minuten. Eet smakelijk!
Ingrediënten
- 200 gram tagliatelle
- 60 gram walnoten
- 250 gram roerbakgroente
- 1 eetlepel olie
- 1 blik tomatenblokjes
- 1 glas droge witte wijn
- Parmezaanse kaas
Bereiding
- Kook de tagliatelle in ruim water gaar volgens de gebruiksaanwijzing.
- Hak de walnoten grof en bak ze in een droge koekenpan goudbruin.
- Verwarm de olie en roerbak hierin de groente enkele minuten.
- Voeg de tomatenblokjes toe met de witte wijn, peper en wat zout. Laat de saus enkele minuten pruttelen.
- Verdeel de groentesaus over de pasta en strooi de noten er over.
- Schaaf er wat Parmezaanse kaas over.
Aantal personen
2
Bereidingsduur
15-30 minuten
Voedingswaarden per persoon
Recept | |
---|---|
Energie | 770 kcal |
Eiwit | 25 gram |
Koolhydraten | 85 gram |
Vet | 30 gram |
Verzadigd vet | 4 gram |
Vezels | 10 gram |
Bron
- Voedingscentrum