Getty Images
Pittig met groene currypasta. Binnen een half uur staat dit Thaise gerecht op tafel. Eet smakelijk!
Aantal personen
2
Bereidingsduur
15 - 30 minuten
Ingrediënten
- 150 gram mie
- 150 gram tofu
- 1 ui
- 250 gram kastanjechampignons
- 100 gram oesterzwammen
- 1 paksoi
- 1 eetlepel olie
- 1 eetlepel groene currypasta
- Sojasaus
Bereiding
- Kook de mie volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
- Snijd de tofu in blokjes.
- Maak de ui, de paddenstoelen en de paksoi schoon.
- Snijd de ui in snippers, de paddenstoelen in plakjes en repen en de paksoi in repen.
- Verhit de olie en fruit hierin de ui glazig.
- Bak de currypasta en de tofu kort mee.
- Roerbak de paddenstoelen en de paksoi mee.
- Schep de goed uitgelekte mie er door en warm het geheel goed door.
- Maak op smaak met wat sojasaus.
Voedingswaarden
Energie
515kcal
Eiwit
25 gram
Koolhydraten
70 gram
Vezels
10 gram
Vet
10 gram
Verzadigd vet
2 gram
Bron
- Voedingscentrum