Getty Images
Heerlijk fris!
Aantal personen
2
Bereidingsduur
15-30 minuten
Ingrediënten
- 2 venkelknollen
- 1 citroen
- Stukje rode peper
- ½ eetlepel suiker
- 1 eetlepel olijfolie
Bereiding
- Schaaf of snijd de venkel in hele dunne plakken.
- Pers de citroen uit.
- Snijd het stukje peper klein.
- Breng het citroensap met 2 eetlepels water, de stukjes peper, de suiker en de olie aan de kook.
- Schenk dit over de venkel en meng het er goed door.
- Laat de venkel 20 minuten trekken.
Menusuggestie
Lekker met tartaar met uienringen en aardappelen.
Hiervoor heb je nodig...
- 2 rundertartaartjes
- 1 ui
- 1 eetlepel vloeibare margarine
- 6 kleine aardappelen
Voedingswaarden
Energie
105kcal
Eiwit
2 gram
Koolhydraten
8 gram
Vezels
6 gram
Vet
5 gram
Verzadigd vet
1 gram
Zout
60 milligram
Bron
- Voedingscentrum