Vis met notenkorstje

Getty Images

Tijd voor een balansdag? Dan is dit een geschikt recept!

Aantal personen 
2
Bereidingsduur 
30+

Ingrediënten

  • 25 gram blanke hazelnoten
  • 2 eetlepels geraspte belegen 30+ kaas
  • Halve dl halfvolle yoghurt
  • 200 gram visfilet
  • 1 dl bouillon

Bereiding

  1. Warm de oven voor op 200° C.
  2. Hak de hazelnoten grof en meng ze met de geraspte kaas en de yoghurt.
  3. Bestrooi de vis met peper en leg de filets in een ovenvaste schaal. Schenk de bouillon er bij.
  4. Bedek de vis met het notenmengsel en laat het in het midden van de hete oven in 20 minuten gaar worden en bruin kleuren.

Menusuggestie

Lekker met bloemkoolroosjes en aardappelpuree.

Hiervoor heb je nodig...

  • 1 kleine bloemkool
  • 6 opscheplepels aardappelpuree

Extra informatie

Allergie info:
Voor het gebruik van bouillon raadpleeg uw merkartikelenlijst of kijk op het etiket.

Ingrediënten over?

Geraspte kaas:
Bewaar een restje geraspte kaas in een goed gesloten verpakking maximaal 7 dagen in de koelkast of 3 maanden in de diepvries.

 

Voedingswaarden

Energie 
250kcal
Eiwit 
30 gram
Koolhydraten 
3 gram
Vezels 
1 gram
Vet 
15 gram
Verzadigd vet 
3 gram
Zout 
1200 milligram
Auteur 
Bron 
  • Voedingscentrum