Getty Images
Zeer geschikt voor de vlees- en bierliefhebber!
Aantal personen
2
Bereidingsduur
30+ minuten
Ingrediënten
- 1 ui
- 1 teentje knoflook
- 2 ribkarbonades
- 1 eetlepel vloeibare margarine
- 1 eetlepel azijn
- 1 laurierblad
- 2 dl bier
- 1 volkorenboterham zonder korst
- Mosterd
Bereiding
- Maak de ui en de knoflook schoon en snijd het klein.
- Bestrooi de karbonades met wat peper.
- Bak het vlees in de hete margarine aan beide zijden bruin.
- Bak de ui en de knoflook kort mee. Voeg de azijn, het laurierblad en het bier toe.
- Besmeer het brood met mosterd en leg het op het vlees. Stoof het vlees in 1 uur gaar.
- Roer het stuk gekookte brood door het stoofvocht tot een gebonden saus.
Menusuggestie
Lekker met bleekselderij en aardappelen.
Hiervoor heb je nodig...
- 1 struik bleekselderij
- 6 kleine aardappelen
Extra informatie
Allergie info:
Voor het gebruik van margarine raadpleeg uw merkartikelenlijst of kijk op het etiket.
Voedingswaarden
Energie
270kcal
Eiwit
25 gram
Koolhydraten
10 gram
Vezels
2 gram
Vet
10 gram
Verzadigd vet
2 gram
Bron
- Voedingscentrum