Getty Images
Maak het uzelf makkelijk met deze vegetarische wokschotel. Binnen een kwartiertje te bereiden en geschikt voor twee personen. Eet smakelijk!
Aantal personen
2
Bereidingsduur
15 minuten
Ingrediënten
- 150 gram vegetarische stukjes of reepjes
- 2 eetlepels olie
- 1 zak diepvries italiaanse roerbakgroente (400 gram)
- 1 teentje knoflook
- Ca. 500 gram aardappelpartjes (koelvak, voorgekookt)
- Italiaanse kruiden
- 50 gram olijven
Bereiding
- Bak de vegetarische blokjes in een wok of grote braadpan in de olie bruin. Voeg de groente toe en pers het teentje knoflook er boven uit.
- Roerbak de groente bijna gaar.
- Voeg de aardappelpartjes toe en roerbak ze enkele minuten mee.
- Maak het gerecht op smaak met peper en Italiaanse keukenkruiden.
- Geef er de olijven bij.
Voedingswaarden
Energie
590kcal
Eiwit
20 gram
Koolhydraten
60 gram
Vezels
15 gram
Vet
25 gram
Verzadigd vet
5 gram
Bron
- Voedingscentrum