Zo eenvoudig kan het het maken van een nagerecht zijn!
Aantal personen: 2 Bereidingstijd: 0-15 minuten
Ingrediënten
- ½ perssinaasappel
- 1 eetlepel rozijnen
- 1 trosje blauwe druiven
- 1 trosje witte druiven
Bereiding
- Pers de halve sinaasappel uit.
- Was de rozijnen en laat ze in het sinaasappelsap wellen.
- Was de druiven. Halveer grote druiven en wip eventueel met een mesje de pitjes eruit.
- Meng de druiven met de rozijnen en verdeel dit over 2 schaaltjes.
Ingrediënten over?
Halve sinaasappel: bewaar een halve sinaasappel met het snijvlak op een schoteltje of afgedekt met plastic folie maximaal 4 dagen in de koelkast.
Duurzaam
Druiven hebben deze maand (maart) een lage klimaatbelasting
Past in dieet
- Met weinig zout
- Bij verhoogd cholesterol
- Bij diabetes
- Vrij van gluten
- Vrij van melk
- Vrij van ei
Voedingswaardentabel
Energie 125 kcal
Eiwit 1 gram
Koolhydraten 30 gram
Waarvan suikers 25 gram
Vet 1 gram
Waarvan verzadigd vet 0 gram
Vezels 3 gram
Zout <0,1 gram
- Voedingscentrum