Geniet van dit heerlijke hoofdgerecht met kipfilet als hoofdingrediënt. Dit hoofdgerecht is voor 4 personen. Probeer het nu!
hoofdgerecht
bereiding 50 minuten
voor 4 personen
Ingrediënten:
600 g kipfilet in beetklare stukken2 uien
6 el olie
2 el gekonfijte citroenschil (te koop in Noord-Afrikaanse speciaalzaken)
2 dl kippenbouillon
2 el ras-el-hanout (Marokkaanse kruidenmelange, te koop in Noord-Afrikaanse speciaalzaken)
12 groene olijven
1 takje tijm
1 taartbodem van brokkeldeeg
Bereidingswijze:
1. Pel de uien en snipper fijn. Stoof aan in de olie en voeg het vlees erbij. Laat licht kleuren en breng op smaak met peper en zout.2. Haal van het vuur en meng met de citroenschil, de bouillon, de ras-el-hanout, de olijven en de tijm, en giet in een diepe ovenschotel. Dek af met het deeg en maak bovenaan een opening. Maak de randen van de schotel nat en druk het deeg goed aan. Bak ongeveer 25 minuten in de oven op 180°C.
3. Dien warm of lauw op.