Het beste van een pizza en een burger samengevoegd.
Ingrediënten
- 3 paprika's
- 1 eetlepel olijfolie
- azijn
- 2 bruine Italiaanse bollen of grote volkoren broodjes
- 2 tartaartjes
- peper
- 1 (vlees)tomaat
- 1 bosui
- 1 dunne plak mozzarella
- Oregano
- Materiaal: grillpan of grill
Bereiding
1. Maak de paprika's schoon en snijd ze in repen. Maak er met de olijfolie en wat azijn een salade van.
2. Snijd de broodjes open en rooster het snijvlak onder de grill of in een grillpan lichtbruin.
3. Bestrooi de tartaartjes met peper en rooster ze onder de grill bruin.
4. Was de tomaat en snijd hem in plakken.
5. Was het bosuitje en snijd het in smalle ringen.
6. Snijd de plak mozzarella in reepjes.
7. Beleg de broodjes met de plakken tomaat en leg de tartaartjes erop. Strooi de uienringetjes en de mozzarellareepjes erover met wat oregano.
8. Laat de kaas onder de hete grill smelten en leg de bovenste helft van het broodje erop.
9. Geef de paprikasalade erbij.
Ingrediënten over?
Mozzarella:
Bewaar de rest van de mozzarella in zijn eigen vocht in een afgesloten bakje maximaal 4 dagen in de koelkast.
Voedingswaarden
- Voedingscentrum