Geniet van dit heerlijke gerecht van snoekbaars met eekhoorntjesbrood. Snel en makkelijk te bereiden binnen 35 minuten.
hoofdgerecht
bereiding 25 minuten
voor 4 personen
200 g vers eekhoorntjesbrood
3 el boter
1 takje rozemarijn
50 ml witte wijn
2 el fijngehakte peterselie
2. Maak de paddenstoelen schoon en snijd in dikke plakjes.
3. Verhit de boter in een grote braadpan. Laat de vis ongeveer 4 minuten aanbraden in de hete boter op de velkant, samen met de rozemarijn. Breng op smaak met peper en zout. Voeg het eekhoorntjesbrood toe.
4. Laat nog 3 à 4 minuten sauteren. Draai de paddenstoelen tijdens het bakken één keer om.
5. Blus met de witte wijn en laat ongeveer 1 minuut inkoken. Voeg de peterselie toe en breng op smaak met peper en zout. Presenteer op warme borden.
Klik hier om terug te gaan naar de visgerechten!
bereiding 25 minuten
voor 4 personen
Ingrediënten:
4 snoekbaarsfilets van elk ± 220 g200 g vers eekhoorntjesbrood
3 el boter
1 takje rozemarijn
50 ml witte wijn
2 el fijngehakte peterselie
Bereidingswijze:
1. Spoel de vis af en dep droog.2. Maak de paddenstoelen schoon en snijd in dikke plakjes.
3. Verhit de boter in een grote braadpan. Laat de vis ongeveer 4 minuten aanbraden in de hete boter op de velkant, samen met de rozemarijn. Breng op smaak met peper en zout. Voeg het eekhoorntjesbrood toe.
4. Laat nog 3 à 4 minuten sauteren. Draai de paddenstoelen tijdens het bakken één keer om.
5. Blus met de witte wijn en laat ongeveer 1 minuut inkoken. Voeg de peterselie toe en breng op smaak met peper en zout. Presenteer op warme borden.
Klik hier om terug te gaan naar de visgerechten!