Ruik de herfst in huis.
Ingrediënten
- 1 theelepel komijnzaad
- 1 theelepel korianderzaad
- 1 ui
- 200 gram runderlap
- 1 eetlepel vloeibare margarine
- 1 eetlepels garam masala
- 1 laurierblad
- 600 gram pompoen
- 1 rode peper
Bereiding
1. Rooster het komijnzaad en het korianderzaad in een droge koekenpan tot het gaat geuren.
2. Maak de ui schoon en snijd hem klein.
3. Snijd het vlees in repen.
4. Bak het vlees in de hete margarine aan alle kanten bruin.
5. Bak de ui, de geroosterde specerijen, de garam masala en het kort mee.
6. Giet er 2 dl kokend water bij met wat zout en laat het vlees 1 uur zacht sudderen.
7. Maak de pompoen schoon.
8. Snijd het vruchtvlees in blokjes.
9. Maak de peper schoon. Verwijder de steelaanzet en de pitjes.
10. Snijd de peper in ringen.
11. Doe de pompoen en de peper bij het vlees en stoof het geheel in 30 minuten verder gaar.
Menusuggestie
Lekker met zilvervliesrijst.
Hiervoor heb je nodig:
6 opscheplepels zilvervliesrijst
Extra informatie
Allergie info:
Voor het gebruik van margarine raadpleeg uw merkartikelenlijst of kijk op het etiket.