Het betere inpakwerk
Gerecht voor 2 personen, bereidingsduur: 30+ minuten
Ingrediënten:
½ courgette
1 eetlepel pesto
Citroensap
2 stukken tilapiafilet
Aluminiumfolie
Bereidingswijze:
- Warm de oven voor op 175° C.
- Maak de courgette schoon en snijd hem in dunne plakken.
- Bestrooi de courgette met peper en verdeel de groente over 2 stukken aluminiumfolie.
- Verdun de pesto met wat citroensap.
- Bestrijk de stukken vis met de pesto.
- Schik de vis op de courgette en vouw het folie dicht.
- Laat de vis in ca. 20 minuten in de hete oven gaar worden.
Menusuggestie
Lekker met een tomatensalade en couscous met verse kruiden.
Hiervoor heb je nodig...
Rucola-tomatensalade
6 opscheplepels couscous
3 takjes peterselie
basilicum
1 eetlepel olie
Voedingswaarden per persoon | ||
---|---|---|
Recept | Menu | |
Energie | 165 kcal | 500 kcal |
Eiwit | 25 gram | 35 gram |
Koolhydraten | 3 gram | 45 gram |
Vet | 5 gram | 15 gram |
Verzadigd vet | 1 gram | 3 gram |
Vezels | 1 gram | 7 gram |
Bron
- Voedingscentrum