Getty Images
Smaakt goed bij entrecote en aardappelen.
Aantal personen
2
Bereidingsduur
0-15 minuten
Ingrediënten
- 400 gram snijbonen
- 2 plakjes bacon
- 2 tomaten
- Bonenkruid
Bereiding
- Maak de snijbonen schoon en snijd ze in smalle repen.
- Kook de snijbonen in weinig water net gaar.
- Snijd de bacon in reepjes en bak ze in een droge koekenpan bruin.
- Was de tomaten en snijd ze in parten.
- Smoor de partjes tomaat enkele minuten met de bacon mee.
- Giet de snijbonen af en voeg de tomaten met bacon, peper en wat bonenkruid toe.
Menusuggestie
Lekker met entrecote en aardappelen.
Hiervoor heb je nodig...
2 entrecotes
2 eetlepels vloeibare margarine
6 kleine aardappelen
Ingrediënten over?
Bacon: Bewaar bacon verpakt in plastic of in een koelkastdoosje maximaal 7 dagen in de koelkast. Vries eventueel in en bewaar bacon maximaal 2 maanden in de diepvries.
Voedingswaarden
Energie
65kcal
Eiwit
5 gram
Koolhydraten
5 gram
Vezels
8 gram
Vet
1 gram
Verzadigd vet
0 gram
Zout
200 milligram
Bron
- Voedingscentrum