De combinatie met Roquefort geeft de bijzondere ‘anders dan anders’ smaak. De combinatie met Roquefort geeft de bijzondere ‘anders dan anders’ smaak. Verrassend zijn de stoofpeertjes die worden gestoofd in bessenjenever met een halve tonkaboon.
Bereidingsduur
gemiddeld + marineertijd
Ingrediënten
- Voor 4 tot 6 personen gheeft u nodig:
- 4 dl rode wijn
- 2 laurierblaadjes
- 6 peperkorrels
- 2 kruidnagels
- 4 takjes tijm
- 750 gram -1 kg hazenpoelet (niet te kleine stukken)
- 100 gram gesneden boerensoepgroente
- 4 eetlepels olijfolie
- 1 ui
- 2 plakjes ontbijtkoek
- 1 pot wildfond
- 50 gram roquefort
- 2-3 eetlepels preisselbeerencompote (pot)
- 75 gram spekjes
- 100 gram champignons
- 50 gram zilveruitjes