Lekker met komkommersalade en kerrierijst
Gerecht voor 2 personen, bereidingsduur: 15 tot 30 minuten
Ingrediënten:
200 gram tofu
1 ei
1 eetlepel ketjap
2 eetlepels seroendeng
1½ eetlepel vloeibare margarine
Bereidingswijze:
1. Snijd de tofu in blokjes en bestrooi ze met peper.
2. Klop het ei los met de ketjap en schep de tofublokjes er door.
3. Wentel de blokjes daarna door de seroendeng.
4. Verwarm de margarine en bak hierin de tofu in enkele minuten bruin en knapperig.
Menusuggestie
Lekker met komkommersalade en kerrierijst.
Hiervoor heb je nodig:
1 komkommer
bieslook
azijn
kerrierijst
Voedingswaarden per persoon | ||
---|---|---|
Recept | Menu | |
Energie | 245 kcal | 655 kcal |
Eiwit | 15 gram | 25 gram |
Koolhydraten | 2 gram | 75 gram |
Vet | 20 gram | 25 gram |
Verzadigd vet | 5 gram | 7 gram |
Vezels | 2 gram | 8 gram |
Bron
- Voedingscentrum