Ingrediënten
- 6 aardappel
- 1 hamlapje
- peper
- 2 eetlepels vloeibare margarine
- 1 eetlepel appelstroop
- 1 eetlepel olie
- citroensap
- 400 gram rammenas
- 2 worteltjes
- 1 kleine appel
Bereiding
1. Schil de aardappelen en kook ze in weinig water in ca. 20 minuten gaar.
2. Bestrooi het hamlapje met peper. Bak het vlees in de hete margarine in 20 minuten gaar en bruin.
3. Maak een dressing van de appelstroop, 1 eetlepel water, citroensap en de olie.
4. Schil de rammenas en snijd de groente in lucifer kleine reepjes of rasp de groente grof.
5. Meng de dressing erdoor.
6. Maak de worteltjes schoon en rasp ze grof.
7. Was de appel en snijd hem in reepjes.
8. Meng de appel en wortel door de rammenas. Geef het vlees en de aardappelen erbij.
Extra informatie
Allergie info:
Lees voor het gebruik van margarine het etiket.
Ingrediënten over?
Worteltjes, bospeen:
Bewaar worteltjes in de koelkast, dan blijven ze lekker knapperig. Verwijder eventueel loof, dan zijn ze langer houdbaar.
Voedingswaarden
- Voedingscentrum